Ron Cooiman, de directeur van Ypperlig schilderwerk, heeft zijn schildersdiploma behaald in 1970. Na 35 jaar ervaring als Nimeto meesterschilder, in zowel het schilderen als het management te hebben gevoerd van een groot schildersbedrijf, staat hij nu weer aan de start met zijn bedrijf Ypperlig schilderwerk.

Ron heeft in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit, flexibiliteit en een zeer goede service. Persoonlijk contact met onze opdrachtgevers neemt hierbij een grote plaats in. Wij voeren onderhoudsschilderwerk uit, aan en in onroerend goed van particulieren, kantoren en bedrijven, in traditioneel schilderwerk en milieuvriendelijk schilderwerk en voeren restauratiewerken uit aan onder andere: houtwerk, steenwerk, plafonds en wanden. Maar ook aan nieuwbouw en/of verbouwingen.

Wij zijn AF erkend, lid van de FOSAG Dit betekent voor de opdrachtgever dat u uw werkzaamheden laat uitvoeren door een kundig en solide bedrijf die oog heeft voor de kwaliteit, het milieu en oog heeft voor de arbeidsomstandigheden van haar medewerkers.

Wij zijn werkzaam in verschillende segmenten en niet met schilderen alleen. Met ons haalt u ook vakmensen in huis op het gebied van glaszetten, kitten, het aanbrengen van dubbele beglazing tot gevelreiniging en bouwschoonmaak. Verder adviseren wij over vervanging van materialen, bijvoorbeeld bij houtrot en over onderhoudsplanning van binnen en buiten werk. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor alle soorten wandafwerking.

Klik hier om te zien bij welke brancheorganisaties wij zijn aangesloten.